Στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής το ΓΕΛ Ν. Βύσσας!

Η ομάδα του ΓΕΛ Ν. Βύσσας είχε καταλάβει την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό
Και επίσημα, το μεσημέρι της Παρασκευής (23/04), η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε τα δύο Λύκεια που θα συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής, με την ομάδα του Γενικού Λυκείου της Ν. Βύσσας να πανηγυρίζει για την πρόκρισή του.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του ΓΕΛ Ν. Βύσσας είχε καταλάβει την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό και μαζί με τις άλλες τέσσερις ομάδες λυκείων της χώρας, που συμπλήρωναν την πρώτη πεντάδα των νικητών, ήταν στις υποψήφιες για το ευρωπαϊκό σκέλος του διαγωνισμού στη στατιστική.
Εχθές η αρμόδια επιτροπής της ΕΛΣΤΑΤ ολοκλήρωσε τη διαδικασία ανάδειξης των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό έπαθλο, με την ομάδα της Ν. Βύσσας να παίρνει το “εισιτήριο” από την ψήφο του κοινού, και το Πρότυπο Γενικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής Αττικής να προκρίνεται από την επιτροπή αξιολόγησης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού.
Την ομάδα “BYSSATEAM” του ΓΕΛ Ν. Βύσσας αποτελούν οι Παναγιώτης Αραμπατζής, Κυριάκος Ευχετζής και Χρήστος Καλογιαννίδης, οι οποίοι προετοίμασαν τη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό, και συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τον ευρωπαϊκό, με την καθοδήγηση της μαθηματικού τους, Κικής Γιαννάτου. (ΕΡΤ Ορεστιάδας)

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο