Στον Δήμαρχο το αίτημα για δυνατότητα ψαρέματος σε χώρο του λιμανιού μας

Το Δ.Σ. του νεοσύστατου Αθλητικού Ερασιτεχνικού Συλλόγου Αλιέων Ακτής Ν. Έβρου που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Τάσο Νατσαρίδη και τους Πασχάλη Καβουρίδη, Χάρη Μαστορίδη, Αβραάμ Πιστεπολίδη και Απόστολο Κατσίκα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν νεοσύστατο σύλλογο που δραστηριοποιείται παράκτια και διευρύνεται καθημερινά με την ένταξη νέων μελών. Οι κύριοι ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τους σκοπούς που υπηρετεί ο σύλλογος καθώς και ότι άμεσος στόχος τους είναι η ένταξή τους στην Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Αλιείας και η αναγνώρισή τους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συζητήθηκε και προγραμματίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στη Ναυτική Εβδομάδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου 2022, με τη διοργάνωση δράσεων αλιείας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μικρά παιδιά.

Επιπλέον, οι κύριοι έθεσαν στον δήμαρχο το ζήτημα της εύρεσης κατάλληλου μέρους στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έστω και με προσωρινό χαρακτήρα, ώστε να τους επιτρέπεται η αλιεία από την ακτή, καθώς αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο κ. Ζαμπούκης δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημά τους στους αρμόδιους φορείς, αντιλαμβανόμενος τη σημασία που έχει για τους ίδιους αλλά και για όλα τα μέλη του συλλόγου το ψάρεμα στην καθημερινότητά τους.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο