Στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους συμμετέχει το Γυμνάσιο Νέας Βύσσας!

Δείτε τη συμμετοχή του σχολείου με τίτλο “Αν Έμενα…” 

Με την ταινία μικρού μήκους “Αν έμενα …” το Γυμνάσιο Νέας Βύσσας Έβρου συμμετέχει στον 13ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών.
Δείτε τι αναφέρει στο μήνυμά του ο Διευθυντής του Γυμνασίου Πασχάλης Π. Αναστασιάδης και στη συνέχεια την ταινία των παιδιών:
“Με ένα αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας σας παρουσιάζουμε την κινηματογραφική μας δημιουργία, παίρνοντας μέρος στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους, που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών.
Θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές και τις μαθήτριες που στήριξαν την ιδέα της δημιουργίας, παίρνοντας μέρος ως ηθοποιοί και ιδιαίτερα τη φιλόλογο συνάδελφο κ. Ζάχου Αθανασία, που έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε την ταινία και διέθεσε πολλές εργατοώρες στο όλο εγχείρημα!!!
Ευχαριστώ και τους συνθέτες κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα 🎻και κ. Θαλή Τριανταφύλλου 🎹, που μας επέτρεψαν να κάνουμε χρήση των μουσικών τους δημιουργιών για την επένδυση της ταινίας μας.
Στο πρόσωπο του Διοικητή του Γ. Ν. Διδυμοτείχου κ. Χρήστου Καπετανίδη ευχαριστούμε το προσωπικό που είχε βάρδια εκείνο το πρωινό της Κυριακής για τη βοήθεια που μας πρόσφερε στα γυρίσματα, αλλά και τον ίδιο, που από την πρώτη στιγμή στήριξε το αίτημά μας για τη χρήση χώρων στο νοσοκομείο.
Τέλος, ευχαριστούμε τους ιδιώτες:
-Ευαγγελιάδου Ευαγγελία
-Κιουγλού Δέσποινα
-Σιγρέκη Αθανάσιο
για τα γυρίσματα στους επαγγελματικούς τους χώρους. ✍️”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του