Στοχευμένα μέτρα για τη Θράκη από Σεπτέμβρη υποσχέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τις Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας Θράκης

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης που διοργανώθηκε από τις ΔΕΕΠ της Θράκης στο πλαίσιο της δράσης σχετικά με την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας και της οικονομικής ανάπτυξης της Θράκης με βασικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην διάσκεψη παρουσία των Προέδρων των ΔΕΕΠ της Θράκης, του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου , του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, του Γραμματέα Παραγωγικών Φορέων κ. Άκη Μπάφα συμμετείχαν Βουλευτές της Θράκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Α.Μ.Θ. , ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. και επιχειρηματίες της Θράκης οι  οποίοι υπέβαλλαν προτάσεις, αιτήματα και προβληματισμούς στον Υπουργό Οικονομικών.

Μετά την αποκατάσταση της αδικίας απέναντι στις επιχειρήσεις του τόπου μας με την ρύθμιση του 12% και εν αναμονή λειτουργίας της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, ήταν μία καλή πρώτη ευκαιρία για τον Υπουργό Οικονομικών να καταγράψει τα θέματα που αφορούν  στη Θράκη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο της διάσκεψης η ΔΕΕΠ Έβρου κατέθεσε τα ιδιαίτερα προβλήματα του Νομού, τις προτάσεις της, τους προβληματισμούς της και έλαβε την υπόσχεση από τον Υπουργό για στοχευμένα αναπτυξιακά μέτρα που θα αφορούν στον Έβρο και την Θράκη. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα έλθει στη Θράκη για να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητας του με τοπικούς φορείς, για την ανάπτυξη της περιοχής. 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο