Στο Βαλκανικό στίβου η Νικολέτα Αντωνιάδη!

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων η 16χρονη αθλήτρια των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου

 Η Νικολέτα Αντωνιάδη τα κατάφερε! Η 16χρονη αθλήτρια των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου επιλέχθηκε και θα ταξιδέψει με την Εθνική Νεανίδων στο Βελιγράδι για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου. Ακόμη μία επιτυχία για τη νεαρή πρωταθλήτρια που θα αγωνιστεί στα 60μ. με εμπόδια που έχει πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, με 26 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει το Σάββατο (12/2) στο Βελιγράδι.

Η ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού ήταν να συγκροτηθεί ομάδα με συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα, προκειμένου οι πρωταγωνιστές της επόμενης γενιάς του ελληνικού στίβου να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες από διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Η επιλογή των αθλητών και αθλητριών έγινε από τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν στη σεζόν.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι την Παρασκευή 11 του μηνός και θα επιστρέψει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Το διοικητικό συμβούλιο επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης. Παρόντα ήταν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο