Στο Ramada Plaza Thraki το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Πρόκειται για το τρίτο συνέδριο που φιλοξενεί το ξενοδοχείο και θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας

 

Το Ramada Plaza by Wyndham Thraki πρόκειται να φιλοξενήσει στο συνεδριακό κέντρο του το 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 – 18 Οκτωβρίου 2020 με υβριδικό τρόπο, αφού θα το παρακολουθήσουν σύνεδροι, τόσο με φυσική παρουσία, όσο και εξ αποστάσεως.

Το παραπάνω συνέδριο έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης οργάνωσης και φιλοξενίας των παρακάτω υβριδικών πανελλήνιων συνεδρίων:

  1. 28η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΜΑΥΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ (18-20/9/2020)
  2. 11o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ (2-4/10/2020)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ramada Plaza by Wyndham Thraki εφαρμόζει Πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας για την λειτουργία του ξενοδοχείου όπως αυτά διαμορφώθηκαν από την ευθυγράμμιση με τις αρχές του νόμου που δημοσιεύθηκε με το ΦΕΚ 2084/30-5-2020. Επίσης διαθέτει πιστοποίηση FIRST HEALTH από το Υπουργείο Τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα έχει υιοθετήσει συμπληρωματικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν προταθεί από την Wyndham Hotels & Resorts (την μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο, μέλος της οποίας είναι το ξενοδοχείο) μέσα από την πρωτοβουλία ‘Count On Us’.

Τέλος, σε όλα τα συνέδρια εφαρμόζονται τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την Διεξαγωγή των Συνεδρίων βάσει της αποφ. 10249/3-7-2020 του Υπουργείου Τουρισμού.

Ramada Plaza Thraki

4th klm Alexandroupolis-Thessaloniki

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο