Στο πληγωμένο Δάσος της Δαδιάς βρέθηκαν γνωστοί καλλιτέχνες

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας, υπό την ιδιότητα και του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, ο Αλέξης Κωστάλας, η Άννα Χατζησοφιά, η Μπέσυ Μάλφα, ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, η Ελένη Φίλιππα, ο Ιωάννης Μαργαρώνης, άπαντες συμμετέχοντες στο 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, επισκέφθηκαν στο Σουφλί με επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων να εστιάζεται στο πληγωμένο Δάσος της Δαδιάς.

Όπως αναφέρει το «Ράδιο Εβρος», ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχτηκε αρχικά τους επισκέπτες στο γραφείο του και στη συνέχεια τους συνόδευσε σε εμβληματικά σημεία αναφοράς του Σουφλίου. Ακολούθησε η επίσκεψη στη Δαδιά, όπου γνώρισαν από κοντά τη μοναδικότητα της περιοχής, έτσι όπως παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμα και μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Σημειωτέον δε, όπως διαρκώς διατρανώνει ο Δήμος Σουφλίου και οι άνθρωποι του π. Φορέα Διαχείρισης, το Δάσος της Δαδιάς συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του και αποτελεί πάντοτε ξεχωριστό προορισμό υψίστης περιβαλλοντικής αξίας.

radioevros.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο