Στο ΠΓΝΑ και το Κέντρο Υγείας Φερών αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ Έβρου 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά και το κέντρο υγείας Φερών. Συναντήθηκαν με τον διοικητή και υποδιοικητή του Π.Γ.Ν.Α., το σωματείο εργαζόμενων του νοσοκομείου αλλά και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Κ.Υ.

Κατά τις συναντήσεις τους τα μέλη του ΠΑΣΟΚ , θέλησαν να ακούσουν τα προβλήματα που υπάρχουν, να τα καταγράψουν, ενώ σημείωσαν την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ, ενός δημοσίου συστήματος υγείας.

Σε ανακοίνωσή της το ΠΑΣΟΚ Έβρου αναφέρει τα εξής:

«Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Π.Γ.Ν.Α αλλά και στο κέντρο υγείας Φερών. Αφορμή στάθηκε η συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά που πέρα από μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής, έδωσε τα πάντα για την στήριξη του ΕΣΥ που οραματίστηκε και έχτισε ο αείμνηστος πατέρας της Γιώργος.

Συναντηθήκαμε με τον διοικητή και υποδιοικητή του Π.Γ.Ν.Α., το σωματείο εργαζόμενων του νοσοκομείου αλλά και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο κέντρο υγείας Φερών.

Διαπιστώθηκαν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ αλλά και το ποσό σημαντική ήταν η συμβολή του στην περίοδο της πανδημίας. Υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση, κινητικότητα προσωπικού αλλά και ο υγειονομικός χάρτης είναι μερικά από τα πολύ σοβαρά ζητήματα του νοσοκομείου.

Το ΠΑΣΟΚ, από όταν ξεκίνησε να στήνεται το ΕΣΥ, οραματίζονταν ένα κοινωνικά δίκαιο και προσβάσιμο σύστημα για την κοινωνία. Χωρίς διακρίσεις και με άριστες υπηρεσίες για τον λαό. Για αυτό θα συνεχίσει να παλεύει καθημερινά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη αλλά και τον Γραμματέα της ΚΠΕ Ανδρέα Σπυρόπουλο που ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στην κάλυψη κάποιων προϊόντων πρώτης ανάγκης στο κέντρο υγείας Φερών».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο