Στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ η Βουλευτής Έβρου Αναστασία Γκαρά

Ως παρατηρήτρια του ΟΑΣΕ   

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον, βρέθηκε η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αναστασία Γκαρά, ως διεθνής παρατηρήτρια-μέλος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), για τις Ενδιάμεσες Εκλογές της Αμερικής.

Η Βουλευτής Έβρου, ως μέλος της ελληνικής αποστολής του ΟΑΣΕ, συμμετείχε σε εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στην Αμερική, για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις σχέσεις τους με την Ελλάδα, όπως και με την Ελληνίδα Πρέσβη στην Ουάσιγκτον, κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, και διπλωμάτες της Ελληνικής Πρεσβείας.

Παράλληλα, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Καπιτώλιο, όπου συνεδριάζει το Κογκρέσο και το νομοθετικό σώμα, ενώ κατά τις εργασίες του ΟΑΣΕ η κα Γκαρά είχε τη δυνατότητα για συζητήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων.

Σε μια περίοδο που οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ απασχολούν ιδιαίτερα την ατζέντα της εξωτερικής μας πολιτικής και στρατηγικής, όπως σε θέματα ενεργειακά, εμπορικά (Λιμάνι Αλεξανδρούπολης, LNG κλπ) και στρατιωτικά, είναι δεδομένο πως οι συσχετισμοί και το τελικό αποτέλεσμα των Ενδιάμεσων Εκλογών στις ΗΠΑ, θα παίξουν κρίσιμο ρόλο.

Σε ότι αφορά τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, ψηλά στην πολιτική ατζέντα, που καθόρισαν και τη στάση των ψηφοφόρων είναι η  οικονομία, ο υψηλός πληθωρισμός, η μεγάλη ακρίβεια, ανατιμήσεις, ενέργεια και καύσιμα, καθώς και η  εγκληματικότητα και οι αμβλώσεις.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του