Στην Ορεστιάδα για εκδήλωση η Μίνα Γκάγκα και ο Ανδρέας Ξανθός

Συμμετέχουν σε εκδήλωση που διοργανώνουν σύλλογοι και φορείς την μεθεπόμενη Παρασκευή

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί για Ζωή» συνδιοργανώνει μαζί με την Ένωση Ασθενων Ελλάδας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μια ξεχωριστεί εκδήλωση την Παρασκευή 22 Ιουλίου  στο παλιό Δασαρχείο Ορεστιάδας περιοχή Πεύκα
Καλεσμένοι η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ Μίνα Γκαγκα και ο πρώην Υπουργός Υγείας, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ κ Ανδρέας Ξανθός με θέμα «Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και η περιφέρεια» στην οποία εκτός των βασικών ομιλητών θα δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να απευθύνουν σχετικά ερωτήματα που τους απασχολούν.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παλιό Δασαρχείο Ορεστιάδας περιοχή Πεύκα.

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Σύλλογο μας και την την περιοχή, που δέχτηκαν και οι δυο να παραβρεθούν κατόπιν προσκλήσεως μας για μια κοινή εκδήλωση.Το θέμα μας θα είναι »Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια». Επίσης θα πραγματοποιηθεί και μια ανοιχτή συζήτηση, στην οποία θα δώσουμε τον λόγο στο κοινό, να θέση τα ερωτήματα του.Την ημέρα αυτήν ο Ιατρος κ Χρήστος Λεβέντης και Αν. Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ, θα παραβρίσκεται στον χώρο, για να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος, για όσους το επιθυμούν, για την Δωρεά Μυελού των Οστών.Θα είναι ιδιαιτερη χαρά μας να παραβρεθείτε κοντά μας και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας” αναφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εύη Ορφανού.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο