Στην Αλεξανδρούπολη ομάδα Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate

Στόχος τους να εξετάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας

Τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας στον τομέα των ακινήτων εξετάζουν επαγγελματίες του real estate από το Ιλινόι των ΗΠΑ που επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
“Καλωσορίζουμε στην Αλεξανδρούπολη μια πολυάριθμη αποστολή Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate προερχόμενοι από την Πολιτεία Ιλινόι των Η.Π.Α. που έρχονται στην πόλη μας για να εξετάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης παρουσίασε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτονται και αυτήν τη στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα επενδυτικά projects δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών και του τουρισμού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί του, ευγενικοί, εργατικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση.
Η Αλεξανδρούπολη αλλάζει και εξελίσσεται!”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο