Στα δικαστήρια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου με κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης

 

Η επαγγελματίας κατηγορεί τον Χριστόδουλο Τοψίδη ότι χειροδίκησε εναντίον της  

«Θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα» αναφέρει ο ίδιος αρνούμενος την άσκηση σωματικής βίας  

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη η καταγγελία κτηματομεσίτριας, σύμφωνα με την οποία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης χειροδίκησε εναντίον της, με αποτέλεσμα μάλιστα η ίδια να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο κ. Τοψίδης άσκησε σωματική βία εναντίον της κτηματομεσίτριας Ματούλας Χατζημιχαήλ – Ποντιούδη, το μεσημέρι της Τρίτης 11/10. Αφορμή για το επεισόδιο ήταν η παράδοση των κλειδιών του καταστήματος που νοίκιαζε επί χρόνια η μεσίτρια στο ισόγειο του Επιμελητηρίου και το αίτημα του κ. Τοψίδη για αποκατάσταση κάποιων φθορών που είχαν προκληθεί στο χώρο.

Λίγο αργότερα, η μεσίτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ την επόμενη μέρα, μαζί με το δικηγόρο της κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Τοψίδη. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι χειροδίκησε εναντίον της μεσίτριας, παραδεχόμενος ότι απλώς υπήρχε ένταση κατά τη συνομιλία τους, η οποία ενδεχομένως να επιβάρυνε ψυχολογικά την καταγγέλλουσα.

Σε σχετική ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας, το Επιμελητήριο ανέφερε:

«Αναφορικά με δημοσίευμα, που στρέφεται εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με δήθεν διαπληκτισμό του με πρώην μισθώτρια ακινήτου του φορέα με την οποία υπάρχει ένδικη αντιπαράθεση με το Επιμελητήριο Έβρου επί χρόνια, τονίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές, συκοφαντικό και εντελώς αναληθές.

Ενημερώνουμε ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και θα επανέλθουμε με νεότερα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής νομικής διαδικασίας».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν οι δηλώσεις του κ. Τοψίδη και σε ραδιοφωνικό σταθμό την επόμενη μέρα του συμβάντος, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης, η κτηματομεσίτρια προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook:

“Με βάση των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν προχθές και κυκλοφόρησαν δημόσια, θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς γνωστούς φίλους και αγνώστους για την μεγάλη συμπαράσταση το ενδιαφέρον και τα αισθήματα αγάπης που εισέπραξα!

Εδώ και τρεις ημέρες πλέον βρίσκομαι στο νοσοκομείο με ζάλη, έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού. Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσω και θα βρεθώ στην αγκαλιά της οικογένειας μου πολύ σύντομα!!

Άλλωστε την ζωή πάντα την πάλευα και έτσι συνεχίζω!

Ο μόνος λόγος που γράφω τα παραπάνω, είναι να αντιληφθούμε ότι η βία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε ανά πάσα στιγμή και να μας κάνει μεγάλη ζημιά , σωματική και ψυχική. Να αλλάξει την ζωή μας και να μας αναγκάσει να ζήσουμε κάτω από νέες συνθήκες χωρίς να είναι δική μας επιλογή αλλά η βία ενός άλλου. Δυστυχώς όταν εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος δεν μπορείς να αντιληφθείς την επίθεση και έτσι δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς.

Γι’ αυτό θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται χωρίς να διστάζουμε για το κοινωνικό κόστος που πιθανών να αντιμετωπίσουμε!!”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του