Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αλεξ/πολης από το φρικτό δυστύχημα, στο κέντρο διέμενε ο ατυχος άνδρας

Σοκαρισμένη είναι ακόμη η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Νεαρός άνδρας 37 ετών, βρήκε  φρικτό θάνατο στον αυτόματο κάδο απορριμμάτων, που βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο και τη Λέσχη Αξιωματικών.

Ο άνδρας, αν και αρχικά είχε αναφερθεί ως άστεγος (όχι από τη Γνώμη που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον χώρο) διέμενε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στην οδό Βενιζέλου. Ήταν μεταξύ 35 και 40 ετών, με καταγωγή από τον βόρειο Έβρο, όπου διαμένει η οικογένειά του κι αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια προβλήματα εξάρτησης από ουσίες. Μέσα στον κάδο βρέθηκαν ψυχιατρικά φάρμακα τα οποία είχαν συνταγογραφηθεί στο όνομά του και τα οποία μάλλον ήταν αυτά που του έπεσαν με αποτέλεσμα να σκύψει εντός του κάδου για να τα αναζητήσει.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν επικράτησε πανικός, άνδρας που αρχικά τα στοιχεία του δεν ήταν γνωστά, εγκλωβίστηκε στο άνοιγμα του κάδου κομποστοποίησης απορριμμάτων στην προσπάθειά του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, να βγάλει σακούλα με φάρμακα που είχε πετάξει μαζί με άλλα σκουπίδια του. Χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και παρά τις προσπάθειες ανθρώπων που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση, η πόρτα του άρχισε να κλείνει αυτόματα  και απότομα με αποτέλεσμα ν α τον διαμελίσει.

Στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης για να εξετάσει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Ο συγκεκριμένος κάδος, λειτουργεί τα τελευταία 14 χρόνια στην πόλη, χωρίς να έχει σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό αλλά με αρκετά περιστατικά βλάβης κατά καιρούς.

Οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές συνεχίζονται για τον τρόπο που συνέβη το φρικτό γεγονός

Γ.Π.

Το αρχικό link της είδησης

“Πάγωσε” η Αλεξανδρούπολη με το διαμελισμό άνδρα από τον αυτόματο κάδο απορριμμάτων

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο