efhmerida1

Σοκάρει βίντεο με ακροδεξιούς να τρομοκρατούν μικρό παιδάκι στην Κομοτηνή

Σοκάρει το βίντεο από την Κομοτηνή με ακροδεξιούς να εκφοβίζουν παιδάκι προκειμένου να φωνάξει «Ζήτω ο Κασιδιάρης».
Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την Κομοτηνή με αγνώστους νεαρούς να τραμπουκίζουν άγρια παιδί ζητώντας του με λεκτική βία να φωνάξει δυνατά «Ζήτω ο Κασιδιάρης».

Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε πριν από περίπου δύο μήνες σε εθνικιστικό προφίλ στο Instagram και είναι άγνωστο το πότε ακριβώς γυρίστηκε, φαίνεται ένα παιδί, πιθανώς κάτω των δέκα ετών, στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το παιδί φαίνεται τρομαγμένο να προσπαθεί να κρυφτεί. Άγνωστοι ακούγονται στο βίντεο να τον καλούν με ουρλιαχτά να φωνάξει «Ζήτω ο Κασιδιάρης, πες το ρε, πες το!»,

Αφού το παιδί, φανέρά τρομαγμένο, το λέει, οι άγνωστοι συνεχίζουν και λένε γελώντας «Φύγε, τρέχα, τρέχα».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Αστυνομία, θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα της Κομοτηνής ο οποίος με τη σειρά του θα ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα.
efsyn.gr

σ,σ.: Σε αναφορά σε φασιστικές και τραμπουκικές επιθέσεις έχει προχωρήσει και η διαχειριστική συνέλευση του Ανοιχτού Αναγνωστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, με αναρτήσεις της στα social media. Όπως αναφέρουν τα μέλη του αυτοοργανωμένου χώρου , “φασιστοειδή έχουν προβεί σε ξήλωμα πολιτικού και πολιτισμικού υλικού, σε θρασύδειλες επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην αναγραφή φασιστικών συμβόλων στο Αναγνωστήριο”. Γεγονότα που επιβεβαιώνονται και από το ρεπορτάζ μας ενώ θυμίζουμε και όσα διαδραματίστηκαν τον Σεπτεμβριο του 2023 ,κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές με τους “αυτόκλητους σερίφηδες” και τις επιθέσεις ακροδεξιών σε αλληλέγγυες οργανώσεις και πρωτοβουλίες.

Γιώργος Πανταζίδης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr