Σκόρπισε θλίψη και στη Σαμοθράκη η απώλεια του Ν. Σαντορινιού 

«Έφυγε» από τη ζωή,  σε ηλικία μόλις 50 ετών, ένας φίλος της Σαμοθρακης που πρόσφερε από θέση ευθύνης και άφησε το στίγμα του για το μεταφορικό ισοδύναμο. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός,  βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς, η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες και χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε μήνυμά του ο Δήμος Σαμοθράκης έγραψε: «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο του πρώην Υπουργού, Νεκτάριου Σαντορινιού».

Ο πρώην Δήμαρχος Αθ. Βίτσας σημείωσε: «Ως Υπουργός Ναυτιλίας βοήθησε το νησί μας, κι έδειξε πολλές φορές εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τα τεράστια ακτοπλοικά προβλήματα που επί πολλά χρόνια αντιμετωπίσαμε. Σήμερα, συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε τη δυσάρεστη είδηση. Προσωπικά αλλά και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη του Συνδυασμού μας εκφράζουμε τη μεγάλη θλίψη μας».

Γ.Π.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο