Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Τζανετάκη που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τους μετανάστες

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στις 17.00 στη Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης, θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Τζανετάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Μεγάλο Σάββατο, όταν ακουσίως ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο άτυχος 46χρονος εκινείτο κανονικά στην Εγνατία Οδό από την Κομοτηνή προς την Αλεξανδρούπολη, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και το οποίο είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα μετά τον κόμβο της Μάκρης.
Στο όχημα που προκάλεσε το δυστύχημα επέβαιναν συνολικά δέκα μετανάστες/τριες και ο διακινητής τους, που ήταν και ο οδηγός. Λίγο πριν το δυστύχημα, είχε γίνει σήμα στάσης στο όχημα, από τροχονόμους, ωστόσο ο οδηγός όχι μόνο δεν είχε σταματήσει αλλά είχε εμβολίσει και το περιπολικό και είχε συνεχίσει την πορεία του κινούμενος για επτά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα και εν τέλει προκάλεσε τον θάνατο του Γιώργου Τζανετάκη, του ίδιο και τουλάχιστον τεσσάρων εκ των επιβατών του οχήματος που οδηγούσε.
Ο Γιώργος Τζανετάκης ήταν πατέρας δύο παιδιών και όλοι στην Αλεξανδρούπολη μιλούν για έναν κοινωνικό και αγαπητό άνθρωπο. Ο θάνατός του έχει προκαλέσει κύματα θλίψης, αλλά και αγανάκτησης για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη, καθώς ο ίδιος απλά οδηγούσε το αυτοκίνητό του και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατό του, χωρίς να μπορεί καν να τον αποφύγει.
Τα σχόλια στα ΜΚΔ είναι αμέτρητα, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών καθώς οι συνάδελφοι/ισσες του αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.
reportal.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του