Σε εξέλιξη οι εργασίες στο Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στη Λίμνη Τυχερού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών στη Λίμνη Τυχερού.
Η Κοινωνική Συνεταιριστικη Επιχείρηση “Πράττω” που έχει αναλάβει το χώρο, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου, έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές ενέργειες και στο κομμάτι το κατασκευαστικό του κτηρίου αλλά και στο θέμα της οργάνωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.
Όπως μας ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης, με την συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού έχουν σταλεί σε όλες τις Σχολικές μονάδες, Πανεπιστημιακές σχολές της Θράκης αλλά και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους μέσω της ΕΠΟΦΕ προτάσεις με αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων για την περιοχή μας.
Στοχος είναι τέλος Μαρτίου να είναι όλα έτοιμα για να υποδέχεται πλέον η περιοχή μας τους επισκέπτες σε οργανωμένες εγκατάστασεις, δίνοντας έτσι οργανωμένα και σωστά την εικόνα της περιοχής και φυσικά έχοντας πλέον κάτι οργανωμένο σταδιακά θα δούμε σημαντική αύξηση επισκεπτών στην περιοχή μας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο