Σε εξέλιξη οι εργασίες για τη δημιουργία 2ου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Ν. Χηλή

Θα διευκολύνει τους κατοίκους της δυτικής πλευράς του Δήμου. Τον χώρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του

 

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για τη δημιουργία δεύτερου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Το ΚΕΠ θα λειτουργήσει στη Νέα Χηλή και θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων της δυτικής πλευράς του Δήμου, αλλά και στην αποσυμφόρτηση του κεντρικού και μοναδικού ως τώρα στην στοά της παλιάς Δημαρχίας.

Πρόσφατα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Καίσα, τον αντιδήμαρχο Σάββα Σεφεριάδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη βρέθηκε στον χώρο, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών.

«Και επειδή ένα μόνο Κ.Ε.Π. δεν είναι αρκετό για τα πληθυσμιακά δεδομένα της Αλεξανδρούπολης, πολύ σύντομα ένα 2ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών αναμένεται να λειτουργήσει στη Νέα Χηλή προς διευκόλυνση των συνδημοτών μας που διαμένουν στη δυτική πλευρά του Δήμου.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, όπου θα στεγαστεί το νέο Κ.Ε.Π. βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στο εσωτερικό του όσο και εξωτερικά όπου τις ημέρες αυτές κατασκευάζεται η απαραίτητη ράμπα για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία» ανέφερε μετά το πέρας της επίσκεψης στο χώρο.

 

Γ.Π.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο