Σαν κακή «φάρσα»: Ο ΟΣΕ προσέλαβε 73 σταθμάρχες με «μπλοκάκι» την ημέρα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη

Εβδομήντα τρεις σταθμάρχες με «μπλοκάκι» και εξάμηνες συμβάσεις, προσέλαβε ο ΟΣΕ, με την απόφαση να δημοσιεύεται στην Διαύγεια την ημέρα που η χώρα βυθίστηκε στο πένθος εξαιτίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Την ημέρα που η χώρα βυθίζεται σε πένθος για τους δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους – έπειτα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – δημοσιεύεται στη «Διαύγεια» η απόφαση πρόσληψης 73 σταθαρχών από τον ΟΣΕ.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης κι ενώ συνεχίζεται ακόμη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων, αναρτάται στη «Διαύγεια» η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ, με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2023, για «ανάθεση παροχής Υπηρεσιών της ειδικότητας του Σταθμάρχη για χρονικό διάστημα 6 μηνών”.

Η απόφαση του ΔΣ του ΟΣΕ προβλέπει:

1) την ανάθεση παροχής Υπηρεσιών της ειδικότητας του Σταθμάρχη, σε εξωτερικούς συνεργάτες (73) άτομα, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών (ήτοι από 01.04.2023 μέχρι και 30.09.2023), οι οποίοι θα απασχοληθούν σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού,

2) το κόστος απασχόλησής τους εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των επτακοσίων ογδόντα τριών χιλιάδων (783.000,00) ευρώ πλέον ΦΠΑ, ήτοι 970.920,00 ευρώ.

dikaiologitika.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο