Ροζ Οκτώβρης στην Αλεξανδρούπολη

Στο χρώμα της καμπάνιας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού φωτίστηκε το κτίριο του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης
Στο χρώμα της καμπάνιας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού φωτίστηκε το κτίριο του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης το βράδυ του Σαββάτου, μία πρωτοβουλία  του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΣυνεχίΖΩ.
Στο μήνυμά της η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Λένα Σαμαρά – Μαυραγάνη αναφέρει:
“Πραγματικά συγκινημένες καί περήφανες για αυτή τήν σύμπραξη,για τόν Οκτώβρη αυτόν τόν ρόζ Όκτώβρη πού περήφανες συμμετέχουμε καί εύχαριστούμε τήν κυρία Νικολέττα Κουτλάκη μαιευτήρα γυναικολόγο πού άκούραστη έξήτασε όλες τίς κυρίες πού είχαν κλείσει ραντεβού στό έντευκτήριο μας καί πόσες άλλες χωρίς ραντεβού!!!
Εύχαριστούμε έπίσης τόν φίλο κύριο Γεώργιο Φουντουκίδη για τόν έξαιρετικό ρόζ φωτισμό του κτιρίου μας !!!Τασούλα Σπυρίδου πόσα εύχαριστώ ….Τί ύπέροχες συνδιοργανώσεις💕💕💕!!!!Συνεχίζουμε καί αύριο πρωί!!!!!!
Τί Λές λοιπόν ????Σέ προσέχεις ;;;;
Εκδηλώσεις για τήν πρόληψη του καρκίνου του μαστού!!!!!!Οί γιατροί στό έντευκτήριο μας ήταν στήν διάθεση μελών μας και μή!!!!!
Όλους καί όλες σας εύχαριστούμε γιατρούς, νοσοκόμες, τίς κυρίες του ΣυνεχιΖΩ 🌸🌸🌸Respect🌸🌸🌸

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο