Ροδόπη: Δεύτερη θητεία για τον νυν δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη

Νέοι Δήμαρχοι σε Μαρώνεια-Σάπες και Ίασμο, “παράταση” στα Αρριανά – Επαναληπτικές στον Δήμο Ξάνθης            

Δεύτερη θητεία και για τον Δήμαρχο Κομοτηναίων, Γιάννη Γκαράνη, με ποσοστό πάνω από το 53,6 % και 21 έδρες  με ποσοστό ενσωμάτωσης 99,21%.

Στο Δήμο Ιάσμου εκλέγεται ο Ιμάμ Τζανέρ, με ποσοστό πάνω από 57,7%, στο 100 % της εσωμάτωσης.

Πρώτος σε σταυρούς στην παράταξη του νικητή Δημάρχου Κομοτηναίων, Ιωάννη Γκαράνη, ο Ισμαήλ Λεβέντ με 1.492.

Δεύτερος ο Τσακιρίδης Στράτος με 1.409 σταυρούς.

Τρίτος ο Μεχμέτ Μεσούτ με 1.374 σταυρούς, τέταρτος ο Θέμης Τζενετίδης με 1.308 σταυρούς, πέμπτος ο Κίμων Λεχούδης με 1.276 σταυρούς, έκτη η Νατάσα Λιβεριάδου με 1.039 σταυρούς επτά η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου με 1.022 σταυρούς.

Επίσης εκλέγονται οι Κασικτσή Χασάν, Μαγιόπουλος Πέτρος, Μολλά Χουσεΐν, Λάπατας Αθανάσιος, Μολλά Μεμέτ, Χατζηπέμου Χρήστος, Μουρτίδης Γιάννης, Πολιτειάδης Δημήτρης, Κιοσσέ Εριτζάν.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ιωάννης Γκαράνης αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους συνδημότες του  τόνισε  πως, «σε αυτήν την προσπάθεια όλοι είναι σημαντικοί κανείς δεν περισσεύει.

Από την παράταξη του Αντώνη Γραβάνη εκλέγονται οι πρώτοι 12 ως Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόκειται για τους  Βούλα Ελευθεριάδου, Κιαμήλογλου Μπουλέντ, Κώστας Μάϊνας, Χασάν Χασάν, Μαρίνος Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Λαφτσής, Αλή Ζιγιά, Χασάν Μεσούτ.

Από τις παρατάξεις Σπάρτακος και Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγονται Κώστας Καραΐσκος και Γιάννης Λεβέντης. 

Νέοι Δήμαρχοι σε Μαρώνεια-Σάπες και Ίασμο, “παράταση” στα Αρριανά


Νέο Δήμαρχο έχουν πλέον οι Δήμοι Μαρωνείας-Σαπών και Ιάσμου, μόλις μετά την 1η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, ο Απόστολος Ιωάννου με ποσοστό 51,29% θα διαδεχθεί τον μέχρι πρότινος Δήμαρχο, Ντίνο Χαριτόπουλο. Το αξιοσημείωτο στον εν λόγω Δήμο, με τις δύο δημοτικές ενότητες, το γεγονός πως σε αυτή των Σαπών την πρωτιά κατέλαβε ο Ντίνος Χαριτόπουλος και σε αυτή της Μαρωνείας αντίστοιχα, ο Απόστολος Ιωάννου, που εν τέλει του χάρισε και τη νίκη.

Στον Δήμο Ιάσμου, νέος Δήμαρχος για την επόμενη πενταετία θα είναι ο Ιμάμ Τζανέρ, ο οποίος με ποσοστό 55,72% επικράτησε του Μεχμέτ Μεχμέτ.

Τέλος, παράταση…θα έχουμε στην μάχη για τον Δήμο Αρριανών, εκεί όπου ο νυν Δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν θα κοντραριστεί με τον Χουσεΐν Ερδέμ, που κατέλαβε την πρωτιά σε αυτή την 1η Κυριακή με 36,41%.

 

Πρωτιά Τσέπελη, μάχη την δεύτερη Κυριακή με Κοντό για τον Δήμο Ξάνθης!

Στο νομό Ξάνθης στο δεύτερο γύρο θα κριθεί ποιος θα είναι στο τιμόνι του Δήμου Ξάνθης, μεταξύ των Μανώλη Τσέπελη, ποσοστό 37,64% και του Ευστράτιου Κοντού, ποσοστό 28,90 με την ενσωμάτωση να είναι στο 98,31%.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων, πολύ ανώτερος από τις προηγούμενες εκλογές και στην Α’ και στην Β’ Κυριακή, παίρνοντας την ψήφο 9,799 ανθρώπων έναντι 7,525 του πρωτάρη για την Δημαρχία Στράτου Κοντού, έχοντας όμως ξεκάθαρα πίσω του την στήριξη του πατέρα του και πρώην Βουλευτή & Υπουργού της Ν.Δ., Αλέκου.

Εκτός μάχης για τον Δήμο έμεινε η συνεργασία των “Μπροστά” με ηγέτη τον Σάββα Μελισσόπουλο που με 6,562 ψήφους  με 25,16 έμεινε τρίτος ενώ πολύ μακριά από τα προηγούμενα ποσοστά του αλλά με παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο βγήκε τέταρτος με 5,41% ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος.

Παραμένει στο τιμόνι του Δήμου Αβδήρων ο Γιώργος Τσιτιρίδης, με ποσοστό πάνω από 54,76%% στο 100% της ενσωμάτωσης.

Στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής περνούν ο Αχμέτ Κιουρ, ποσοστό 34,7%  και ο Χουσεν Ριτβάν, ποσοστό 27,32%  με την ενσωμάτωση στο 91% και  σε απόσταση αναπνοής με τον Καπζά Τζεμήλ να είναι στο 26,29%.Νικητής χωρίς αντίπαλο στο Δήμο Τοπείρου ο Θωμάς Μίχογλου

Ertnews.gr, sportsafddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του