Πρωτοφανές: Συντονίστηκαν 3 έργα, ώστε να σκαφτούν μία φορά δρόμοι της Αλεξανδρούπολης

Μία πολύ θετική εξέλιξη, που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει συνεννόηση όλα μπορούν να γίνουν

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ημέρες το έργο εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου, το έργο τοποθέτησης οπτικής ίνας και η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης. Κι ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυτό θα σήμαινε ότι η συγκεκριμένη περιοχή θα έπρεπε να σκαφτεί τρεις φορές, σε διαφορετικούς χρόνους, έγινε συντονισμός των αρμοδίων, κι έτσι, εκτελούνται και τα τρία έργα σχεδόν ταυτόχρονα. Μπορεί να φαντάζει κάτι αυτονόητο, για άλλες χώρες, όμως, ξέρουμε πολύ καλά ότι στη δική μας μόνο αυτονόητο δεν είναι.
Την πολύ θετική αυτή είδηση μετέδωσε ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαλκίδης στο facebook:
“ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. 
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ( ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ).
Με αφορμή την έναρξη των εργασιών των αναπλάσεων κεντρικών πεζοδρόμων της Αλεξανδρούπολης, όπως μας πληροφορεί ο συμπολίτης μας ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ Μηχανολόγος μηχανικός της εταιρείας “HILL” INTERNATIONAL επιβλέπουσας των εργασιών φυσικού αερίου), κατόπιν μεγάλης προσπάθειας έγινε συντονισμός κατασκευής τριών (3) παράλληλων έργων : ανάπλαση, τοποθέτηση οπτικής ίνας, και φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα την ταχύτερη εκτέλεση του έργου και χωρίς την εκ των υστέρων διάνοιξη καινούργιων λάκκων, με ότι συνεπάγεται αυτό όπως συχνά -πυκνά παρατηρούμε στη χώρα μας.
Σαν κατοίκους αυτής της ακριτικής γωνιάς της Ελλάδας, η συγκεκριμένη εξέλιξη μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, αιτία για θερμά συγχαρητήρια προς όλους, ιδιαίτερα όμως προς τον “εμπνευστή” της φίλο πολλών από εμάς, ΑΡΜΟΔΙΟ ΜΕΘΥΜΑΚΗ”.
Όπως σχολίασε ο κ. Μεθυμάκης: “η ευθύνη μου περιορίζεται στο ΦΑ μόνο και για αυτό μπορώ να εγγυηθώ την ταχύτητα του αλλά και ο ανάδοχος της ανάπλασης είναι ικανός και σοβαρός αλλά και η θέληση του Δημάρχου και η αρωγή του θεσμικού κου Ι. Ναϊτιδη”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr