Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλιακή οδό Δικέλλων – Μεσημβρίας

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης αποφασίζει τη προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στην παραλιακή οδό Δικέλλων – Μεσημβρίας. Στην απόφαση αυτή, προέβη λόγω φθορών του οδοστρώματος από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχόπτωσεις), στην παραλιακή οδό Δικέλλων – Μεσημβρίας.

Όπως σημειώνεται,  -Κατά την διάρκεια ισχύος της παρούσας η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την διαδημοτική οδό Δικέλλων –Μεσημβρίας.

Άρθρο   2ο

α.            Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας, σήμερα 12-02-2024, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, και θα διαρκέσουν  μέχρι να εκλείψουν οι έκτακτοι λόγοι ισχύος της .

β.            Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, το οποίο εξουσιοδοτείται με την παρούσα για την κατά την κρίση του λήψη όποιων πρόσθετων έκτακτων μέτρων απαιτηθούν.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας Μάκρης

«Κλειστός ο παραλιακός δρόμος δικελλων – μεσημβριας προς αποφυγή ατυχημάτων καθώς δεν είναι προσπελάσιμος σε αρκετά σημεία λόγω φερτών υλικών.

Επίσης εφιστούμε την προσοχή των οδηγών σε όλο το οδικό δίκτυο Μάκρης, Δικέλλων, Μεσημβρίας και Πλάκας όπου λόγω των βροχοπτώσεων σε πολλά σημεία έχουν παρατηρηθεί συσσωρευμένα νερά αλλά και χαλίκια από τους παρακείμενους δρόμους.

Έχει ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία για την επίλυση του θέματος».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του