Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πότε περιμένει κύμα μαζικών διακοπών ρεύματος

Η υπερχρέωση των νοικοκυριών από την τεράστια ακρίβεια στην ενέργεια την χειμερινή περίοδο, μπορεί να οδηγήσει σε κύμα διακοπών ρεύματος από τα μέσα της επόμενης άνοιξης, προειδοποίησε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Σχολιάζοντας το θέμα του τεράστιου κόστους θέρμανσης, ο κ. Αδαμίδης είπε ότι όσον αφορά την χρήση ρεύματος, «τα προβλήματα θα τα δούμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023».
Όπως σημείωσε, υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που «πάνε προς το ηλεκτρικό ρεύμα γιατί εκεί πρώτα καταναλώνεις και μετά πληρώνεις» και όπως περιέγραψε σε άλλο σημείο «να πληρώσεις 400-500 ευρώ πετρέλαιο “μπροστά” είναι δύσκολο αυτή την περίοδο … θα κάψουν ρεύμα και μετά θα έχουμε προβλήματα στο τέλος, απολογιστικά».
Αυτό θα προκαλέσει «ακόμη περισσότερες εντολές διακοπών, γιατί την περίοδο Νοεμβρίου – Μαρτίου συνήθως δεν κόβουμε», όπως διευκρίνισε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης είχε αναφέρει ότι μόνο μέχρι το τέλος Αυγούστου οι φετινές εντολές διακοπής ρεύματος είχαν ξεπεράσει τις 305.000, όταν το 2021 ήταν για το σύνολο του έτους περίπου 168.000.  «Έχουν διπλασιαστεί και πιστεύουμε θα περάσουν τις 400.000 … Και θα ήταν περισσότερες αν δεν υπήρχαν οι διακανονισμοί οφειλών, που έχουν φτάσει στα ύψη. Μεταφέρουν τα χρέη προς τα πίσω», υπογράμμισε τότε ο κ. Μανιάτης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του