Πορεία συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Στο κέντρο της Λάρισας έγινε σήμερα το πρωί συγκέντρωση και πορεία για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 57 άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα και προκαλώντας λαϊκή οργή.

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» συγγενείς των θανόντων και άλλοι πολίτες συμμετείχαν στην κινητοποίησης μνήμης αλλά και διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της οποίας κρατούσαν κεριά και λευκά λουλούδια.

Όλοι εξέφρασαν για πολλοστή φορά να αποκαλυφθούν πλήρως τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται, να μην επιτραπεί η απόπειρα συγκάλυψης και να γίνει ότι είναι απαραίτητο για να μην επαναληφθεί ξανά τέτοια τραγωδία.

Ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», που δημιούργησαν συγγενείς των νεκρών, θα πραγματοποιήσεις τις επόμενες μέρες νέα πορεία στους δρόμους των Σερρών με αφορμή την «απαράδεκτη υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή. Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε να εκδιωχθεί με τις πέτρες, την στιγμή που παρουσιάζεται ως άλλος εθνικός ήρωας των Σερρών».

Κατά την διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρα κεριά, στη μνήμη των θυμάτων.

Πηγή: onlarissa.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του