Πολλά τα παράπονα για την κατάσταση του Κηποθέατρου στο πάρκο Αλτιναλμάζη

Αρκετές σπασμένες και βρώμικες θέσεις την στιγμή που το θέατρο φιλοξενεί εκδηλώσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση. Την παρέμβαση του Δήμου ζητούν οι πολίτες

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, το φετινό καλοκαίρι, το Κηποθέατρο στο πάρκο Αλτιναλμάζη, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό και φιλοξενεί εκδηλώσεις. Ο κόσμος σπεύδει να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε έναν χώρο που θα έπρεπε να είναι ένα «στολίδι» για την πόλη, δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Το Κηποθέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη, για την κατάσταση του οποίου επίσης διατυπώνονται κατά καιρούς πολλά παράπονα, είναι το μοναδικό Κηποθέατρο στην Αλεξανδρούπολη, μετά την απομάκρυνση του αντίστοιχου θεάτρου στο πάρκο Προσκόπων. Θα περίμενε κανείς πως η συντήρησή του δεν θα ήταν μία δύσκολη υπόθεση, οι εικόνες όμως που δημοσιεύονται στα social media από αγανακτισμένους θεατές, εδώ και αρκετές εβδομάδες, αποτυπώνουν μία κατάσταση που μάλλον έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των αρμοδίων.

Δυστυχώς, οι φθορές των προηγούμενων μηνών, κάποιες από τις οποίες έγιναν επίτηδες από διάφορους «θερμόαιμους» – για να το πούμε ευγενικά- και κάποιες από το πέρασμα του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες παραμένουν και εν μέσω καλοκαιριού, προκαλώντας τα εύλογα παράπονα του κόσμου που ζητούν αντικατάσταση των σπασμένων καθισμάτων και καλύτερη καθαριότητα του χώρου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο