Κάτοικος της Αλεξανδρούπολης καθάρισε τις παιδικές χαρές του Αγίου Βασιλείου από τις ‘μουτζούρες’

Εντυπωσιακές οι εικόνες μετά την παρέμβασή του

Σε μία εθελοντική παρέμβαση προχώρησε συμπολίτης μας στα πάρκα του Αγίου Βασιλείου στην Αλεξανδρούπολη και κυρίως στις παιδικές χαρές, όπου διάφοροι έχουν φροντίσει να μουτζουρώσουν με συνθήματα και άλλες “ζωγραφιές”.

Δείτε τι έγραψε ο Γιάννης Μαλκίδης στο facebook:
ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΥΤΟ -ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ…ΚΑΘΑΡΙΣΕ.
Ο φίλος μας ( γνωστός ελεύθερος επαγγελματίας -επιστήμονας της Αλεξ/πόλης με ελάχιστο προσωπικό χρόνο στη διάθεσή του) τις δύο παιδικές χαρές οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου υποσχέθηκε στον εαυτό του να τις καθαρίσει, και τα κατάφερε θαυμάσια!!!
Προχθές Κυριακή και χθες Δευτέρα μεσημέρι επί 4 ώρες πήγε μόνος του και με εφόδια διαλυτικό, οινόπνευμα και καθάρισε κούνιες, μύλο, τραμπάλα γλυστρα…από τα γκράφιτι, τις θλιβερές ζωγραφιές με βρισιές, γεννητικά όργανα κ.λ.π
Το πάρκο έγινε κυριολεκτικά καινούργιο !!! χάρη στην γενναία προσπάθεια του.
Εδώ θα μπορούσε να σημειώσει κανείς όταν υπάρχει υγιής εθελοντισμός και προκειμένου να μην τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο, θα μπορούσαν οι πολίτες να κάνουν το ίδιο και στη δική τους γειτονιά, με την σκέψη ότι σήμερα παίζει το δικό μου παιδί, αύριο το δικό σου σε αυτές τις παιδικές χαρές.
Άλλωστε, τι να πρωτοπρολάβει και ο Δήμος με 5 υπαλλήλους.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ✅

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο