Πόλη & Πολίτες: Πρόστιμα 520.000 ευρώ επιβλήθηκαν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Τι  καταγγέλλει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη καταγγέλλει πως το Λιμεναρχείο έχει επιβάλει πρόστιμα ύψους 520.000 ευρώ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς δεν κατάφερε, όπως αναφέρεται, πέρσι το καλοκαίρι να προσλάβει ναυαγοσώστες για τις παραλίες του.

Αναλυτικά:
“ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ; Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 520.000 ευρώ για τη μη κάλυψη των παραλιών με ναυαγοσώστες κατά τους θερινούς μήνες! Μάλιστα η άγνοιά τους είναι τόση, που άσκησαν προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς να έχει παρθεί η απαραίτητη απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Ενδεχομένως για να μην γίνει γνωστό προς τα έξω! Φυσικά η προσφυγή δεν έγινε δεκτή και η διαδικασία πρέπει να γίνει από την αρχή με τη λήψη απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή. Οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες! Άραγε η κ. Ιντζεπελίδου και ο λαλίστος κ. Δαστερίδης έχουν κάποια καλή δικαιολογία; Μάλλον όχι. Έτσι τα ταμεία του Δήμου και κατ’ επέκταση οι δημότες θα επιβαρυνθούν με 520.000 ευρώ, ήτοι 7,13 έκαστος (με την απογραφή του 2011)! Αν είχαμε πάει σπίτι λοιπόν μετά τις εκλογές, όπως ζητούσαν επιτακτικά, τρέμουμε στην ιδέα του τι άλλο θα είχαν κάνει χωρίς τις δικές μας παρεμβάσεις και τον καθημερινό έλεγχο ασκώντας αντιπολίτευση. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ !!!”

1 Σχόλιο

  • Ειρήνη
    Posted 14 Φεβρουαρίου 2022 06:30 0Likes

    Δουλέψτε ρε μια φορά μαζί όλοι για τους πολίτες.καντε τον Δήμο μας καλύτερο.δηλ.δεν μπορούσες να το αναφέρεις πριν γίνει?τώρα κάνεις καταγγελίες? κουράζετε.. ούτε μικρά παιδιά που χάνουν το γλυφιτζουρι τους δεν κάνουν έτσι…

Αφήστε ένα σχόλιο