Πόλη & Πολίτες: Κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος σε περιοχή του Απαλού

Κάτοικοι έβαλαν μόνοι τους κώνους, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα
Για τεράστια πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος στο δρομάκι που οδηγεί στα νεκροταφεία του Απαλού, κάνει λόγο η παράταξη “Πόλη & πολίτες” σε ανακοίνωσή της. Όπως μάλιστα σημειώνει, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα κάποιοι κάτοικοι να προβούν στην τοποθέτηση κώνων, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Λαμπάκη:
Εδώ και μήνες, έπειτα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, το γεφυράκι του δρόμου που οδηγεί στα νεκροταφεία του Απαλού, έχει καταρρεύσει.
Εκτός του ότι δεν υπάρχει πρόσβαση, υφίσταται πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος αφού είναι ανύπαρκτη η σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς. Έτσι ειδικά τις νυχτερινές ώρες η πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος είναι τεράστια.
Οι κάτοικοι της περιοχής αν και έχουν ενημερώσει τον Δήμο δεν έχουν βρει ανταπόκριση έως τώρα και ανέλαβαν μόνοι τους την πρωτοβουλία να τοποθετήσουν κώνους και ειδικά φράγματα.
Αυτή λοιπόν είναι η αποδεδειγμένη ευαισθησία του κ. Ζαμπούκη απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.
Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως οι πρώτες του προτεραιότητες είναι άλλες, όπως για παράδειγμα τι χρώμα και τη κλίση θα έχει το AXD selfie point.
Αλήθεια, εκεί στο επίμαχο σημείο, στον Απαλό, έγινε κάποια παρέμβαση ή υπάρχει φόβος μην βρεθείτε μπλεγμένοι;”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο