Πόλη & Πολίτες: Οι λαϊκές αγορές ανοίγουν, μετά την ‘υποχώρηση’ του κ. Ζαμπούκη

Ανακοίνωση για την απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης να ανοίξει και πάλι τις λαϊκές αγορές του Δήμου εξέδωσε η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη & Πολίτες”. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι το θέμα καταψηφίστηκε, τόσο από τη δημοτική αρχή, όσο και από μέρος της αντιπολίτευσης, τελικώς ο κ. Ζαμπούκης “κατανόησε το δίκιο του αιτήματός μας”, τονίζοντας ωστόσο ότι μέχρι να γίνει αυτό χάθηκαν 2 εβδομάδες, που θα έδιναν ανακούφιση στους παραγωγούς.

Η ανακοίνωση

Φαίνεται ότι χρειάστηκε να περάσουν λίγες μόνο μέρες ώστε να καταλάβει ο δήμαρχος ότι ήταν λάθος η επιμονή του να μην ανοίγει τις Λαϊκές, όταν αυτές λειτουργούν σε όλη την Χώρα με βάση τους αυστηρούς κανόνες που επιβάλλουν οι νέοι κανονισμοί, στις συνθήκες της πανδημίας λόγω του κοροναϊου.

Έτσι παρά την αρχική αρνητική ψήφιση που είχε το θέμα που φέραμε στο δημοτικό συμβούλιο στις 15 Απριλίου, σχετικά με την άμεση επαναλειτουργία των Λαϊκών Αγορών, από τις παρατάξεις του κ. Ζαμπούκη, του κ. Μυτιληνού (εκτός του κ. Δουνάκη) ,του κ. Καρυπίδη και του κ. Λαζόπουλου, φαίνεται ότι κατανόησε το δίκιο του αιτήματος μας, αλλά κυρίως το δίκαιο αίτημα των παραγωγών και αποφάσισε την έναρξη λειτουργίας τους. Δυστυχώς, με αυτή την στάση τους χάθηκαν δύο σχεδόν εβδομάδες, που θα έδιναν μια σημαντική ανακούφιση στους παραγωγούς και τους συνδημότες μας.

Είμαστε χαρούμενοι όταν οι παρεμβάσεις μας και τα θέματα που φέρνουμε στο δημοτικό συμβούλιο πιάνουν τόπο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ κύριε Ζαμπούκη !!!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο