Ποιο πρατήριο έχει την πιο φθηνή βενζίνη στην Ελλάδα

Εν μέσω ακρίβειας και ανατιμήσεων ένα πρατήριο στην Ελλάδα θα κρατήσει μειωμένη την τιμή στη βενζίνη τουλάχιστον για τους επόμενους 4 μήνες

Αν και συνήθως οι τιμές των καυσίμων στα νησιά ήταν «φωτιά» σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα ακριτικό νησί μπορεί να υπερηφανεύεται πως διαθέτει την πιο φθηνή βενζίνη. Οι κάτοικοι δε, που θα λάβουν το κουπόνι βενζίνης θα είναι διπλά κερδισμένοι. Αυτό δεν είναι άλλο από το Καστελλόριζο.

Τον λόγο για τη μειωμένη τιμή της βενζίνης εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος του νησιού κ. Στράτος Αμύγδαλος. Όπως είπε, στο Καστελλόριζο γίνεται ανεφοδιασμός καυσίμων δύο φορές τον χρόνο. Ο τελευταίος έγινε τον περασμένο Φλεβάρη, όταν ακόμη οι τιμές δεν είχαν χτυπήσει «κόκκινο» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

«Οι κάτοικοι του νησιού αγοράζουν πιο φθηνά τη βενζίνη, αφού ο ανεφοδιασμός έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Στο πρατήριο, λοιπόν, του νησιού θα μπορούν να προμηθεύονται τα καύσιμα με τις ίδιες χαμηλότερες τιμές για το επόμενο τετράμηνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

Διατύπωσε, ωστόσο, και το πάγιο αίτημα του νησιού να υπάρξει πρόβλεψη της κυβέρνησης για αγορά ναυτιλιακού πετρελαίου από τους επαγγελματίες αλιείς του νησιού. Τέλος, όπως είπε ο κ. Αμύγδαλος, στο Καστελλόριζο υπάρχουν περίπου 70 οχήματα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο