Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Σταύρου Κελέτση

«Μήνυμα Νίκης» από την κεντρική ομιλία του Σταύρου Κελέτση

 Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Κελέτση.

Ο βουλευτής Έβρου στο ξεκίνημα της ομιλίας του απευθυνόμενος στο ακροατήριο και σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου! Αν αυτή η μεγάλη συγκέντρωση δεν αποτελεί προμήνυμα νίκης τότε τί άλλο μπορεί να είναι! Προμήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκτίμησης στο πρόσωπό μου! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!»

Ο βουλευτής Έβρου στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την τετραετία που πέρασε και στον τρόπο που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε με επιτυχία τις απανωτές κρίσεις. Όπως αυτή του μεταναστευτικού με τη μάχη των Καστανιών, της Πανδημίας, της ενεργειακής μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αναφέρθηκε επίσης στα αναπτυξιακά έργα που ξεκίνησαν στην περιοχή όπως στην ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, την περιφερειακή οδό που συνδέει την Εγνατία με το λιμάνι,  τον σταθμό Υγροποιημένου Αερίου, την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι το Ορμένιο, την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υγροποιημένο αέριο στον Άβαντα, τη μελέτη του Φράγματος του Δερείου.

Τέλος αναφέρθηκε στις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη και τόνισε ότι στην επόμενη τετραετία ο στόχος του είναι η εφαρμογή των συγκεκριμένων προτάσεων που αφορούν κυρίως τον Βόρειο Έβρο και έχουν να κάνουν με την ανεργία, τα νέα ζευγάρια, την επιχειρηματικότητα, την αγροτική οικονομία.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Σταύρος Κελέτσης καταχειροκροτούμενος τόνισε: «θα σας φανεί περίεργο αλλά δεν ζητώ την ψήφο σας! Ζητώ να με συγκρίνετε και να με κρίνετε. Να με κρίνετε αυστηρά. Και αν η κρίση σας είναι δίκαιη, αντικειμενική και αξιοκρατική, τότε είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσετε τον έναν από τους δύο σταυρούς που έχετε στις εκλογές!»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του