Στο “κόκκινο” το ΠΓΝΑ: Δημιουργήθηκε 4η κλινική covid με ακόμη 30 κλίνες

Από χθες το μεσημέρι μέχρι τώρα,  κατέληξαν ακόμη 4 συνάνθρωποί μας
Νέα κλινική covid-19 με τριάντα κλίνες δημιουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία.
Μέχρι σήμερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, συνολικά στο νοσοκομείο έχουν δημιουργηθεί τέσσερις covid-19 με 126 κλίνες, ενώ υπάρχουν κλινικές covid ΜΕΘ με 21 κλίνες και Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ) με 6 κλίνες.
Πιο συγκεκριμένα Κλινική 1 covid με 34 κλίνες, κλινική 2 covid με 28 κλίνες, κλινική 3 covid με 34 κλίνες και κλινική 4 covid με 30 κλίνες.
Εντωμεταξύ, από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 4 θάνατοι, 3 ασθενών από Δράμα και μίας 80χρονης από Αλεξανδρούπολη. Η γυναίκα είχε μπει στο νοσοκομείο στις 9 Νοεμβρίου για άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και στον έλεγχο για covid-19, βρέθηκε θετική στον ιό, με αποτέλεσμα την άμεση μεταφορά της στις ειδικές μονάδες. Εχθές, έφυγαν από τη ζωή τρεις ασθενείς από την περιοχή της Δράμας, οι οποίοι ήταν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης πέθανε μία γυναίκα 61 ετών, το απόγευμα εξέπνευσε ένας 50χρονος, ο οποίος, μάλιστα, δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, και το βράδυ κατέληξε ένας 75χρονος. Ο αριθμός των θανάτων ασθενών που κατέληξαν με τελική αιτία τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έφτασε τους 54. 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο