Πεζοδρομήσεις σε Απαλό, Μαΐστρο και Παλαγία

Έγκριση Περιοδικών Πεζοδρομήσεων από τις 1/6 έως 15/09

Έκτακτες και προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις (πεζοδρομήσεις) για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων στους οικισμούς Απαλού, Μαΐστρου και Παλαγίας, έτους 2023, από τις 01/06/2023 έως 15/09/2023 και ώρες από 18:00 έως 24:00, όπως παρακάτω:

• Απαλός, περιμετρικά της πλατείας και παιδικής χαράς, στην οδό Πέτρας από την Εθν. Αντιστάσεως έως την οδό Ρήγα Φεραίου, έμπροσθεν Ιερού Ναού από Εθν. Αντιστάσεως έως Ρήγα Φεραίου, Ρήγα Φεραίου μεταξύ της ανωνύμου οδού μέχρι οδού Πέτρας.

• Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου, περιμετρικά της πλατείας και παιδικής χαράς, οδός Αίνου από Ορφέως μέχρι οδό Αμπατζή και 25ης Μαρτίου από οδό Ορφέως μέχρι οδό Αμπατζή.

• Παλαγία, έμπροσθεν Ιερού Ναού. Κατά το χρόνο πεζοδρόμησης των ανωτέρω οδών, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων παρά την οδό. Κατά το χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, ισχύει ο Κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων που ορίζει τον τρόπο πρόσβασης / χρήσης από μόνιμου κατοίκους, οχήματα Φ/Ε, έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ), ΑΜΕΑ κλπ.

Κατ ́ εξαίρεση, επιτρέπεται και η χρήση των πεζοδρόμων από οχήματα ΤΑΧΙ, μετά από κλήση, για την επιβίβαση / αποβίβαση στους χώρους κατοικίας εμποδιζόμενων και ΑΜΕΑ ατόμων. Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης Πρόεδρος Αλεξανδρούπολης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του