Περιοδεία ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης περιόδευσε την Τετάρτη 17/05 κλιμάκιο της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ , με επικεφαλείς τους υποψήφιους βουλευτές Σάββα Δευτεραίο και Βάνα Δινδίνη. Συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. Αναδείχθηκαν για ακόμη μία φορά μέσα από τη συζήτηση οι μεγάλες ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι εργαζόμενοι και ασθενείς, με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας, από τη μια, και την παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών Υγείας, από την άλλη, για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.
Στη συνέχεια παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση που καλούσαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, προτάσσοντας την πάγια θέση του ΚΚΕ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ιατρικού και νοσηλευτικού), προσλήψεις του συνόλου του επικουρικού προσωπικού χωρίς όρους και προϋποθέσεις, το οποίο καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τον αγώνα για ΣΣΕ και μόνιμες σχέσεις εργασίας, για να ξεφύγουν οι εργαζόμενοι από το καθεστώς της ομηρίας, όπως και οι ίδιοι επισημαίνουν, τους οποίους «κρατούν» τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ.


Τόνισαν πως η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης της Υγείας, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, για να βρίσκουν χώρο οι επιχειρηματικοί όμιλοι να αλωνίζουν και να κερδίζουν σε βάρος της υγείας του λαού.
Με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη, ο λαός μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση, να διεκδικήσει να ζει και να εργάζεται, να έχει Υγεία και Πρόνοια δημόσιες και δωρεάν, σύμφωνα με τις δυνατότητες της εποχής μας.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του