Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ: Έπεσαν μετεκλογικά οι τόνοι μεταξύ Μέτιου & Τοψίδη

Έπεσαν οι τόνοι μεταξύ του απερχόμενου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του επόμενου Χριστόδουλου Τοψίδη, κι αυτό αποδείχτηκε έμπρακτα στη συνεδρίαση της 15ης Νοεμβρίου, υπό της παρούσας διοίκησης, καθώς οι νέες αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2024 και για 5 χρόνια.

Με τους δύο αυτοδιοικητικούς να έχουν αποδεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα και τον νυν περιφερειάρχη να συνδράμει τα μέγιστα στη νέα διοίκηση, ώστε να μην υπάρξει διοικητικό κενό ούτε μία μέρα, φαίνεται ότι Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης έβαλαν νερό στο… προεκλογικό κρασί τους. Τον πολιτικό του αντίπαλο συνεχάρη ο Χρήστος Μέτιος επί του μικροφώνου, υπογραμμίζοντας ότι βοηθάει στην ομαλή μετάβαση, για να μην υπάρξει κενό σε έργα και συνεχιζόμενες δράσεις.

Η στοχοθεσία της νέας διοίκησης

«Στόχος μας είναι η ΑΜΘ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κατάταξης των περιφερειών» είπε ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος έθεσε τη στοχοθεσία της νέας διοίκησης: «Σκοπός μας είναι να δρομολογήσουμε τις προσπάθειες μας επενδύοντας πόρους εκεί όπου συγκλίνουν η επιστημονική προσέγγιση αλλά και όπου παρέχεται ο υψηλότερος πολλαπλασιαστής που εγγυάται την καλύτερη απόδοση προς όφελος της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας».

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα είναι διεκδικητική προς την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα θα απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να συστρατευτούν με τη διοίκηση στο πλαίσιο του προγράμματός της, όπως υποσχέθηκε.

Ο λόγος δόθηκε επίσης στους υπόλοιπους παρόντες επικεφαλής και σε όσους/ες περιφερειακούς συμβούλους επιθυμούσαν να τοποθετηθούν, κυρίως εκφράζοντας ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Διον. Βοργιάς – xronos.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του