Παύλος Χρηστίδης:«Να ξαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή»

Τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Με το μήνυμα της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της ενότητας του Κινήματος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θράκη

Με το μήνυμα της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της ενότητας του Κινήματος ώστε να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή της χώρας, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θράκη ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσε σε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες που «πιστεύουν ότι η σοσιαλδημοκρατία μπορεί να ξαναδώσει λύσεις», τονίζοντας πως «δεν μας αφορά είναι μια συζήτηση για όσους έφυγαν και πήγαν να βρουν καρέκλες, αριστερά και δεξιά. Οι πολίτες μας ενδιαφέρουν και ο στόχος μου είναι να φέρω την πολιτική όσο το δυνατόν πιο κοντά στους καθημερινούς πολίτες. Επίσης, θέλω να είμαι καθαρός. Όχι στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, όχι στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε συμπληρωματικούς ρόλους. Είμαστε εδώ για να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές».

Ξεκινώντας την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ξεκινήσαμε μια προσπάθεια που έχει στόχο να βγάλει στην επιφάνεια όλες τις αγωνίες τις ευαισθησίες τις αξίες που έχουν οι νέοι άνθρωποι. Και βήμα βήμα, ζήσαμε πολλές στιγμές, άλλες καλύτερες και άλλες λιγότερο καλές. Σε κάθε μάχη είχαμε τον πυρήνα αξιών και ιδεών που μας έδειχνε το μέλλον. Οι ιδεες είναι αυτές που μας δείχνουν το στόχο που ποτέ δεν ήταν διαφορετικός για μια κοινωνία που να ανακτά το δυναμισμό της, που ξεπερνά τις ανισότητες, που θα συμφιλιώνεται στην ιδέα ότι η πατρίδα μας μπορεί να κάνει βήματα μπροστά. Αυτή ήταν η κοινωνία που ιστορικά δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ. Μια κοινωνία που αντιπάλεψε τις κοινωνικές ανισότητες … Ήταν οι αντιστάσεις, οι ρήξεις , οι ανατροπές που έκανε το δικό μας Κίνημα που έδωσαν φωνή στον μη προνομιούχο Έλληνα. Η σπουδαία παρακαταθήκη, όσο κι αν κάποιοι προσπαθήσανε να την λοιδορήσουν λάμπει σαν διαμάντι. Ήταν αυτή που μας οδήγησε να πάρουμε σε δύσκολες στιγμές αποφάσεις που ήταν δύσκολες αλλά κράτησαν την Ελλάδα ζωντανή».

Οι εκλογές της 5ης Δεκέμβρη θα αποτελέσουν, σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, την αφετηρία της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ. “Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να ξαναγίνει πρωταγωνιστής όχι να συμβιβαστεί με μία θέση κομπάρσου… Έχει ένδοξο παρελθόν, ελπιδοφόρο παρόν, έχει σπουδαίο μέλλον. Αρκεί εμείς να πάρουμε τις τύχες της παράταξης στα δικά μας χέρια…”, τόνισε. Δίνοντας το στίγμα του αναγεννημένου ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι αυτό θα ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες της εποχής, θα αφουγκραστεί τους πολίτες, θα καταθέσει λύσεις στα προβλήματά τους, θα φέρει την πολιτική όσο το δυνατό πιο κοντά στους πολίτες, θα διαμορφώσει μαζί τους ένα νέο, καλύτερο αύριο.

“Είμαι εδώ και είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ονειρευτούμε ξανά… Γιατί πιστεύω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να συμβιβαζόμαστε… να αφήνουμε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς να είμαστε εκεί να διεκδικούμε… Γιατί πιστεύω ότι ο χώρος μας είναι αυτός που μπορεί να ξανασηματοδοτήσει μία νέα ελπίδα…”, κατέληξε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο