Παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Αγγελίδη «Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα κόντρα στο μαύρο της ΕΡΤ»

Αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Ορεστιάδα θα βρεθεί ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κι ένας από τους πρωταγωνιστές του «Αντάρτικου της Ενημέρωσης»

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Ιούνη 2013, όταν η τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη, έριχνε μαύρο στην ΕΡΤ και στην ενημέρωση. Μια χούφτα εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, αντιστάθηκαν με συνέπεια και συνέχεια… στην απόφαση αυτή, δίνοντας έναν σκληρό αγώνα που φάνταζε αρχικά χαμένος…
Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, με μεγάλες αντιξοότητες, και πολλές ανατροπές ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ δικαιώθηκε. Είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια ιστορία πρωτοποριακή και μοναδική μέχρι σήμερα για τα παγκόσμια χρονικά με ελληνική υπογραφή…
Ο Νικόλας Αγγελίδης, από τους πρωταγωνιστές του «Αντάρτικου της Ενημέρωσης», παρουσιάζει στην Ορεστιάδα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:30, στο Συνεργατικό Καφενείο Bedreddin (Σεύθη Α. 6, πεζόδρομος) το βιβλίο του «Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα κόντρα στο μαύρο της ΕΡΤ».
Είναι μια καταγραφή της ιστορίας με λεπτομέρειες από την πρώτη γραμμή της μάχης… με την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» να γυρίζει όλη την Ελλάδα, σε καιρούς απαγορευμένους… εκπέμποντας το σήμα της ΕΡΤ!


Το βιβλίο αυτό είναι η δεύτερη συγγραφική δουλειά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, μετά την έκδοση του ερευνητικού – ιστορικού έργου, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, όπου παρουσιάζονται πάνω από 450 ομάδες σε όλο τον κόσμο που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό.
Το βιβλίο «Θα νικήσουμε» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Νότιος Άνεμος».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο