Παρεμβάσεις αλλάζουν την όψη στην είσοδο του οικισμού της Παλαγίας

Σημαντικές αλλαγές στην είσοδο του οικισμού της Παλαγίας καταγράφει ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογός του «ο Μέγας Αλέξανδρος» μετά τις παρεμβάσεις συνεργείων του Δήμου.

Όπως σημειώνει, η όψη του οικισμού άλλαξε στην είσοδό του μετά την εκκαθάριση των τσαλιών που έγινε, θέμα το οποίο είχε προβάλλει ο Σύλλογος και εκκρεμούσε εδώ και πολλά χρόνια και έγινε μετά από την συνεργασία του συλλόγου με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο.

Επίσης τοποθετήθηκαν καινούργιοι κάδοι (απορριμμάτων , ανακύκλωσης) επί της οδού Δημοκρατίας , στην πλατεία και στο Νηπιαγωγείο.

Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα στην γέφυρα στο ύψος του γυμναστηρίου ΄΄ΑΘΛΟΡΑΜΑ΄΄ και στο γεφυράκι προς το γήπεδο.

«Ειδικά για το γεφυράκι προς το γήπεδο, όπως έχει επισημάνει ο Σύλλογος σε όλες τις Δημοτικές Αρχές με έγγραφα, απαιτείται σοβαρή παρέμβαση (όπως π.χ επέκταση) καθόσον το έδαφος έχει διαβρωθεί όπως και το τσιμέντο.

Συνεχίζεται ο εξωραϊσμός του κεντρικού δρόμου σχετικά με τις υπάρχουσες κολώνες (απομάκρυνση πλεοναζόντων-λειτουργικότητα των παραμενόντων).

Ο Σύλλογος προσβλέπει στην συνέχιση της καλής συνεργασίας με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο για την επίλυση των θεμάτων που έχουν παρουσιασθεί και βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τυχόν νέων θεμάτων καθημερινότητας που προκύπτουν» επισημαίνει ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Στεφανίδης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο