Παράταση ως τέλη Αυγούστου για τη σύνδεση ΠΓΝΑ-Εγνατίας Οδού

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση των υπόλοιπων εργασιών. Το έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα φορέων και κατοίκων

Την απόφαση παράτασης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής οδικής σύνδεσης με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.
Το έργο που έχει αναλάβει η ΑΚΤΩΡ ξεκίνησε αρχές Απριλίου και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι έως τέλη Ιουνίου θα ήταν έτοιμο. Ωστόσο, για διάφορους λόγους χρειάζονται σχεδόν δύο μήνες ακόμη, δηλαδή ως 31 Αυγούστου.
Έτσι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή εκτέλεσης του έργου θα ισχύουν ως τέλος Αυγούστου. Η ανάδοχος εταιρεία έχει την υποχρέωση και της τοποθέτησης σήμανσης όπως και για τον τακτικό έλεγχο και συντήρησή της.
Να σημειωθεί πως το θέμα της διάνοιξης μίας οδού που θα καθιστά πιο εύκολη και γρήγορη την πρόσβαση των ασθενοφόρων και των επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο,  είναι μείζον, αφού, όλα αυτά τα χρόνια, η κοντινότερη έξοδος προς το νοσοκομείο, ήταν αυτή της Μάκρης, η οποία βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ενώ η επόμενη έξοδος οδηγεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Με δεδομένο ότι στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρονται περιστατικά όχι μόνο από την περιοχή, αλλά σχεδόν από όλη την Θράκη, η αμεσότερη πρόσβαση είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου. Στην παρούσα φάση κατασκευάζεται ένας ημικόμβος, μόνο εξόδου, ωστόσο, υπάρχει αίτημα και για την κατασκευή ημικόμβου από το Νοσοκομείο προς την Αλεξανδρούπολη.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο