Η Εύα βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, το 2010, μαζί με τις δύο αδελφές της. Με την υποστήριξη των ανθρώπων των Παιδικών Χωριών SOS είχε την ευκαιρία, όχι μόνο να βρει ένα ζεστό σπίτι, αλλά και να καταπιαστεί με πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες.
Κάπως έτσι, ανακάλυψε την έφεσή της και την αδυναμία της στον αθλητισμό και πρόσφατα, μετά από χρόνια σκληρής προσπάθειας και αφοσίωσης, κατάφερε να κερδίσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο πινγκ–πονγκ στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics.
«Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Έχουμε πολλές ιστορίες, όπως επιτυχίες παιδιών ή τρυφερές στιγμές, που δεν μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε με φωτογραφίες ή πραγματικά ονόματα. Κάπως έτσι, σκεφτήκαμε τη σκιτσογραφία, μία τέχνη εξίσου δυνατή και ικανή να περάσει σημαντικά μηνύματα. Θα χαρούμε να τις δούμε να αποτυπώνονται σε σκίτσα, ώστε να τις ανακαλύψει ο κόσμος που μας υποστηρίζει και να μας γνωρίσουν οι υπόλοιποι.» αναφέρει η Πελτεγιάν Ναϊρί, Διευθύντρια Επικοινωνίας των Παιδικών Χωριών SOS.
Δείτε το υπέροχο σκίτσο:

*Το όνομα έχει τροποποιηθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων»
News 24/7