Και με οξύ μέσα στο στόμα κακοποιήθηκε η σκυλίτσα από την Ξάνθη !

Ολοένα και μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί η υπόθεση της κακοποιημένης σκυλίτσας, ηλικίας μόλις λίγων μηνών, από την Ξάνθη. Όπως προέκυψε μετά από περαιτέρω εξετάσεις που της έγιναν, πέρα από τις μαχαιριές στο κορμί και το πετσοκομμένο πόδι, το ζώο υποφέρει από σοβαρότατη φλεγμονή στον οισοφάγο, που προκλήθηκε από οξύ που της έριξε ο βασανιστής της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να τραφεί φυσιολογικά.

Το σκυλάκι, πλέον, έχει υιοθετηθεί από τον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, παραμένει ωστόσο σε νοσηλεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την οισοφαγική παλινδρόμηση.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά της η Φιλοζωική Ξάνθης, «η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου. Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.

Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο. Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα. Το πιο οδυνηρό είναι ότι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και “οξύ” μέσα στο στόμα, ναι καλά ακούσατε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο. Όλο αυτό το διάστημα που η μικρή φιλοξενούνταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες. Αλλά λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση. Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση, ανέλαβε πλήρως την μικρή, η οποία νοσηλεύεται. Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του. Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει οξύ μέσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξύ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχίσει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Οργή για δάσκαλο… «χιουμορίστα» στην Κομοτηνή

Την οργή φιλόζωων και γονέων έχει προκαλέσει δάσκαλος που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής και ο οποίος μέσω του facebook έχει επιδοθεί σε κρεσέντο μίσους κατά των αδέσποτων. Ο περί ου ο λόγος αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι θα παρακολουθήσει στο youtube βίντεο για … «βραστό σκυλί να ξεπεράσω τη στεναχώρια», ενώ ρωτά αν κάποιος γνωρίζει «καμιά κινέζικη συνταγή για σουβλιστό σκυλί για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι». Μετά από αυτά, ομάδα γονέων προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία του στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Σε απάντηση που απέστειλε στο inkomotini.news ο δάσκαλος κάνει ακόμη χειρότερη τη θέση του, επιχειρώντας να … αστειευτεί για τα απαίσια σχόλιά του:

«Απαντώντας στην ανάρτηση που με αφορά, έχω να δηλώσω ότι, όπως φαίνεται και από τα αποσπάσματα που δημοσιεύσατε, είναι καθαρή περίπτωση τρολλαρίσματος και φυσικά ούτε στην Κίνα πήγα, ούτε τρώω σκυλιά. Προτιμώ μεσογειακή διατροφή!».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο