Οριστικά πρώτος ο Εθνικός, έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off της Α2

Με 3-1 σετ του Πανοράματος επικράτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών. 

Με τη νίκη που σημείωσε στο ζεστό και φιλόξενο κλειστό γυμναστήριο των Φερών, ο Εθνικός σφράγισε την 1η θέση στον Βορρά της Α2 με 2 αγωνιστικές να μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off τ

Ο Εθνικός καλείται να δώσει και δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 24 ώρες σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Ερμογένη Ξάνθης.

Οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου πλέον περιμένουν τον αντίπαλο που θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση. Αν περάσει από την ομάδα αυτή (στις 2 νίκες) ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού των ομάδων που θα τερματίσουν σε 2η και 3η θέση και με νίκη εκεί θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Pre League.

Τα σετ: 3-1 (25-18, 23-25, 25-18, 25-12).

Εθνικός: Καψαλιάρης, Κυριακίδης, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης, Καβαρατζής, Δημητριάδης, λ-Κωνσταντινίδης, (Κοντοστάθης, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Καραπιπέρης, λ-Παπάζογλου)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου Αθλητισμού Θ. Βουρδόλη για την αντιμετώπιση που ετυχαν αλλά και για το ότι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν εκτός της φυσικής τους έδρας για τον αγώνα, τη στιγμή, που από τις 3.30μμ το κλειστό δεν είχε κάποια άλλη αγωνιστική δραστηριότητα χθες και παρέμεινε άδειο.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του