Ορεστιάδα: Επίθεση και τραυματισμός νεαρού στρατιωτικού από ανήλικο

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι ο ανήλικος που συνελήφθη το Σάββατο 1 Απριλίου το απόγευμα, για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος νεαρού στρατιωτικού σε περιοχή της Ορεστιάδας. Ο ανήλικος μόνιμος κάτοικος Αθηνών έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ορεστιάδα σε συγγενικό του σπίτι, όπου συναντήθηκε με τον στρατιωτικό μέσω ύποπτου ραντεβού που προέκυψε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην προσπάθεια του να φύγει ο στρατιωτικός από το σημείο συνάντησης, δέχθηκε επίθεση από τον ανήλικο, που ήθελε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να μεταφερθεί για νοσηλεία στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου όπου και φυλάσσεται φρουρούμενος διότι έχει συλληφθεί και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης ο ανήλικος δεν έχει ίχνη βιασμού, ενώ κρατείται στην Α.Δ. Ορεστιάδας μέχρι την αυριανή προσαγωγή του στον ανακριτή. Ο στρατιωτικός αύριο παίρνει εξιτήριο από το 219 ΚΙΧΝΕ και πρόκειται να οδηγηθεί, στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ξάνθης.

ΕΡΤ Ορεστιάδας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του