Ώρα τελικών, ώρα ανόδου για τον Εθνικό μας !

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Εθνικό και πλέον η ομάδα κινείται σε ρυθμούς τελικών Play Off, με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ.

Η πρώτη αναμέτρηση βρίσκει τον Εθνικό γηπεδούχο λόγω πλεονεκτήματος έδρας (τερμάτισε πάνω από τη ΧΑΝΘ στη βαθμολογία) και θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο Γιώργος Ανδραβίζος, που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσιών, κάνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να έρθει, να σταθεί στον πλευρό των παικτών και να βοηθήσει με το χειροκρότημά του την ομάδα: «Όλη η χρονιά και όλοι οι κόποι μας, κρίνονται στα παιχνίδια με τη ΧΑΝΘ. Θέλουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα, ώστε να πάμε με άλλον αέρα την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, για το δεύτερο παιχνίδι. Ήρθε η ώρα η δική μας αλλά και η ώρα του κόσμου μας, που τόσο πολύ θέλει να δει την ομάδα ξανά σε επαγγελματική κατηγορία. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για την άνοδο, που τόσο πολύ θέλουμε και δικαιούμαστε».

Στην τελική φάση των Play Off, την άνοδο θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες. Η πρώτη αναμέτρηση είναι αύριο Σάββατο 13 Μαΐου και η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μάϊου στη Θεσσαλονίκη. Αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 24 Μαΐου, αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

Η προετοιμασία των παικτών ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία απογευματινή προπόνηση, στην οποία θα υπάρξει και προβολή βίντεο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του