Ολόγιομο φεγγάρι στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης – Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12/8 η συναυλία με τον Θοδωρή Βουτσικάκη υπό τον τίτλο ” Στην Οδό Φρυνίχου” και την καλλιτεχνική επιμέλεια της αγαπημένης Λίνας Νικολακοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ δεν κατάφερε τελικά να παρευρεθεί. Ωστόσο ο Βουτσικάκης είχε στο πλευρό του μία εκπρόσωπο της νέας γενιάς, την πολλά υποσχόμενη Ελένη Δημοπούλου, που τον συνόδευσε σε πολλά τραγούδια μαζί με τους εξαιρετικούς βέβαια μουσικούς (πιάνο και βιολί).

Ο κόσμος πολύς – οικογένειες, παιδιά & άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας – έδωσαν το παρόν αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος και ιδίως στην επαρχία διψάει για αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όμορφα τραγούδια & μουσικές.

(Ευχαριστούμε τον Ηλία Γρηγοριάδη για την παραχώρηση των φωτογραφιών)

Η οργάνωση από τους ανθρώπους της Εφορείας Αρχαιοτήτων άψογη. Το μοναδικό παράπονο: η σύντομη διάρκεια της μουσικής παράστασης. Θέλαμε κι άλλο!

 

1 Σχόλιο

 • Σιώκος Χαράλαμπος
  Posted 13 Αυγούστου 2022 14:47 0Likes

  Άψογη υποδοχή και τακτοποίηση, ταλαιπωρία καμία, χαμόγελο πηγαίας ευγένειας στη ζέστη της καρδιάς στην είσοδο. Χώρος προσεγμένος στη λεπτομέρεια. Πέτρες, τελάληδες του παρελθόντος.
  Ήταν μια βελούδινη στο μέταλλό της φωνή λουσμένη στο ασήμι του Αύγουστου Φεγγαριού. Ερμηνεία ονειρική από καταξιωμένους καλλιτέχνες ανεπιτήδευτης σεμνότητας. Απαλό στις νότες του το βιρτουόζικο βιολί πλαισιωμένο στο υπόβαθρο της απαλότητας του πιάνου.
  Μια βαρκούλα, που το φως της σηματοδοτούσε την είσοδο στο ανθισμένο Θρακικό Πέλαγος. Η Σαμοθράκη είχε δύσει!
  «Νύχτα Μαγική…»
  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους κοπίασαν!

Αφήστε ένα σχόλιο