Οι νέοι της Ορεστιάδας έφεραν στο ίδιο τραπέζι για debate τους υποψήφιους Δημάρχους

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η Δημόσια συζήτηση μετά από πρόσκληση πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλιου Νέων

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η Δημόσια συζήτηση(Debate) μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ορεστιάδας, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλιου Νέων Ορεστιάδας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στο Debate, συμμετείχαν οι 5 από του 6 επικεφαλής των συνδυασμών. Ο κύριος Μαυρίδης Βασίλειος με τον συνδυασμό «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή», ο κύριος Παπανδρέου Αθανάσιος με την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας», ο κύριος Ζαλουφλής Κωνσταντίνος, με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κύριος Καζαλτζής Χρήστος με το συνδυασμό «Δημοτική Επαναφορά» και τέλος ο κύριος Παπαδόπουλος Αδαμάντιος με το συνδυασμό «Ορεστιάδα Νέα Ξανά». Η κυρία Γκουγκουσκίδου Μαρία με το συνδυασμός της «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω» αν και εξέφρασε με μεγάλη χαρά την επιθυμία της για να παρευρεθεί, εξαιτίας προγραμματισμένης υποχρέωσης, δεν κατέστη δυνατή η παρουσία της.

Να σημειωθεί, ότι σκοπός αυτής της συζήτησης, ήταν μεταξύ άλλων να αναπτύξουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, μια καλύτερη επαφή με τoυς νέους της Ορεστιάδας, να αφουγκραστούν τους προβληματισμούς τους και συνάμα να κατανοηθούν οι θέσεις αυτών, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά της πόλης. Όλες οι τοποθετήσεις των υποψηφίων ήταν καίριες, υπήρχε μια δομημένη επιχειρηματολογία και μια ορθή σκέψη και αντίληψη.

Ως Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας να ευχηθούμε σε όλες τις παρατάξεις, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα τους. Είμαστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το όφελος των πολιτών και κυρίως της νέας γενιάς.

Μουμτζίδου Ιωάννα

Εκπρόσωπος Τύπου ΔΣ Νέων Ορεστιάδας

Δημοτική Σύμβουλος ΔΣ Νέων Ορεστιάδας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του