Οι εξελίξεις στο λιμάνι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη της ερχόμενης Δευτέρας

Το θέμα των εξελίξεων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και η διεκδίκηση και αξιοποίηση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης μέσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται μετά την ακύρωση του διαγωνισμού θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα συνεδριάσεις στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας 12/12. Τα θέματα αναλυτικά:

  1. Καθορισμός και επικαιροποίηση Τιμών Τελών Δικαιωμάτων και Διδάκτρων Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
  1. Ορισμός μελών Επιτροπής άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81 για διενέργεια δημοπρασιών για εκποιήσεις και εκμισθώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης το έτος 2023 (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
  1. Συζήτηση για τις νέες συνθήκες στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τη Δυτική Χερσαία Ζώνη (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.) (θέμα της από 28.11.2022 διακοπείσας τακτικής συνεδρίασης) 
  1. Ονοματοδοσία 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
  1. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2022-2023 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
  1. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2022-2023 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο