Ο πανέμορφος Δίας, που εγκαταλείφθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ψάχνει σπίτι 

Είναι μόλις 1,5 χρονών και μετά από τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα χρησιμοποιεί ειδικό καροτσάκι, στο οποίο κινείται με άνεση 
Χρειάζεται μία υπεύθυνη οικογένεια που θα του χαρίσει την αγάπη που του έλειψε 

 

O Δίας είναι ένα ένα πανέμορφο setter, 1,5 χρόνων, που εγκαταλείφτηκε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, περισυλλέχθηκε τραυματισμένος από τον κτηνίατρο Ιωάννη Κωνσταντέλη,  που συνεργάζεται με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και  μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο  Αδέσποτων Ζώων του Δήμου, όπου και του έγιναν οι απαραίτητες και ανάλογες εξετάσεις.  

Ο Δίας τραυματίστηκε δύο διαδοχικές φορές σε τροχαίο και διαγνώστηκε με «πλήρη διατομή του νωτιαίου μυελού στην οσφυϊκή μοίρα λόγω κατάγματος, ένεκα τροχαίου».  Αυτή τη στιγμή κινείται άνετα με το αναπηρικό του καροτσάκι, δωρεά του Βασιλη Τζιγουρα  και στηρίζεται δυνατά στα μπροστινά του πόδια. Στη σελίδα του Καταφυγίου Αδέσποτων του Δήμου στο facebook, μπορείτε να δείτε βίντεο με τον Δία να τρέχει με το αμαξίδιό του!  

Δεν χρειάζεται καμία βοήθεια για τις φυσικές του ανάγκες και είναι υγιέστατος αιματολογικά και χωρίς μεσογειακές ασθένειες. Οι εξετάσεις του και η ακτινογραφία του, είναι στην διάθεση του υπεύθυνου ενδιαφερόμενου κηδεμόνα. 

Η κοινοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, αρμόδια για τα αδέσποτα, Σοφία Βαλαβάνη, αναφέρει: «Ψάχνουμε υπεύθυνη οικογένεια, με περισσή αγάπη, για υιοθεσία/φιλοξενία γι’ αυτό το γλυκύτατο αλλά άτυχο πλάσμα, και που θα του χαρίσει την ζεστασιά, αγάπη και φροντίδα που χρειάζεται για το υπόλοιπο της ζωής του» 

Όσοι ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με το 6932200473 ή με τον κτηνίατρο στο 6934772883. 

Δείτε τον να τρέχει χαρούμενος με το καροτσάκι του εδώ!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο