Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία… μετά μουσικής

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός» διοργανώνει και σας προσκαλεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και ώρες 9:00 – 13:30 στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης σε εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε» στα πλαίσια δράσεων για τη Μνήμη των Γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου.
Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εντάσσεται στις συντονισμένες αιμοδοσίες που λαμβάνουν χώρα ανά το Πανελλήνιο της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Τη δράση θα πλαισιώσει με μια μικρή συναυλία, στο φουαγιέ του Νομαρχείου το πρωί στις 11:00 π.μ. της ιδίας ημέρας, ο Όμιλος Μουσικής του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διακρίθηκε και κατέκτησε την πρώτη θέση, στον 7o Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” με το project Μαύρη Θάλασσα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του